Loving you from a distance has taught me that even though it hurts, it’s all worth it when I get to see you smile and hold you in my arms for the first time in months. It’s taught me that true love doesn’t care about the distance. It’s taught me that even though it’s hard to miss you, you’re always in my dreams. It’s taught me the true meaning of loneliness, and of the true beauty of the stars.

Daily Relatable Love Quotes (via thelovewhisperer)

Sayang.. Kalo setiap mau ketemu sayang harus se-excited dan se-deg2an ini ya? Bayangin doang aja udah bikin senyum – senyum sendiri.. Peluk kamu waktu bonceng motor, gandengan tangan sepanjang jalan, ciumcium~ aaaaaaak tuhkan aku senyum – senyum sendiri haha x))

blushing sore – sore :p

Sayang, terima kasih selalu berusaha menunjukkan cintamu setiap hari. Aku yakin sayang yang terbaik untukku. Ga ada lagi yang lain. Sayang juga gitu, ya? Mantepin hatimu buat aku, ya?

🙂

aku&kamu (part II)

Yah.. finally tanggal 28 September 2013. Hari bersejarah buatku. We were engaged! 😀 How excited I am. Trus akhirnya setiap tanggal 28 itulah anniversary kita.. We were engaged,we did, but I think it was just like a bond and a certainty for us to not looking for someone else anymore. Kita masih kayak orang pacaran, saling kenal, saling memperhatikan, saling mempelajari. Tapi semacam ada kepastian kalo Sayang bakal jadi my future. My future-man. Seneng.

Sebenarnya.. kita kenal baru sebulan.. dan aku fikir ini terlalu cepet, Sayang pun ngerasanya gitu. Tapi, orang tua kita udah kebelet banget pingin jodohin kitaa HAHA XD

Awalnya aku ngira ini bakal awkward antara aku&kamu. Tapi aku selalu nyoba buat cairin suasana, dan Sayang pun gitu. Aku lega ga cuma aku yang nyoba, tapi Sayang jugak. Makasih sayang, aku gapernah menyesali pertemuan kita. Gapernah sedikit pun. You heal me 🙂 kamu udah ngembaliin aku jadi Nissa yang selalu ketawa dan bahagia. Dimanapun. But because this fucking distance! We are apart, I mean our body, but our souls are one :”>

FYI, aku gapernah bisa LDR dari dulu. Rasaku pasti bakal pasang surut kayak laut. Tapi, karena ada cincin di jari manis kiriku ini, rasaku stabil. Malah semakin menjadi setiap hari. Ajaib! 😀

Kadang terfikir.. “I guess I found the owner of rib in my body..”

Ah.. otakku sama hatiku cuma ada kamu Sayaaaaaaang hahaha how about yours? 😀 

Yang bikin selalu kangen kamu tu.. how you treat me, yang.. You always try to show me that you love me… (aku ga GR kan?) XD

Setiap ketemu, kita selalu punya rencana maen.. nonton, jalan – jalan, makan 😀 (maaf ya sayang kalo pacaran sama aku banyak ngabisin duit, teutama buat makan!) HEHE I love you like crazy :*

 Sekarang udah 4 bulan lebih jalan. Dan, rasa sayangku gapernah berkurang sama sekali. Ga akan.  I think it’s accumlated, Yang. I just wish, really wish, kamu ga akan ninggalin aku. I totally fall for you, Sayang. TOTALLY.

Tunggu yaaa.. aku pingin ngumpulin our stuffs yang masih aku simpen sampe sekarang. Bakal aku upload disini hehe 🙂

( to be continued..)

Barusan ditelpon tengah malem for no reason. Love to hear your voice before I go to sleep tonight. Makasih, sayang. You’ve must be tired, baby. Sleep tight. Lets meet in our dream. Tempat biasa.

Love you ❤

Dream came true! :D

I don’t know what happen to me, suddenly. I’ve never brave like that before. I swear! I just lose control when I’m with you. I love you too much, Sayang. 

2 days in heaven.. 

♥ Spend all night with you on the same bed
♥ My head on your chest and hear your heartbeat clearly 
♥ Giggle with you on bed 
♥ Hug from back and feeling your heartbeat on my back
♥ You’re the first thing I see when I open my eyes in the morning 
♥ Kiss you, touch you, see you as much as I want to
♥ Asleep with our hand holding each other
♥ Smell of your skin lingers on me
♥ Propose and give me a ring 
It maybe a simple thing, but really nice and warm in my heart. 
So I, bravely, gently.. give you mine, give you my all. 
My heart, my love, my life, my everything.. 
I just can always pray to the God so He won’t change my mind, neither will yours. Coz, WITH YOU is all I want. 
Thanks for treat me like princess, yang.
Thanks for making my dream came true.
Just so you know, I’m the luckiest girl in the world, because I have you.